Двата стачни комитета днес се обединиха в един. Структурите на

...
Двата стачни комитета днес се обединиха в един. Структурите на
Коментари Харесай

Синдикатите излизат на национален протест

Двата протестни комитета през днешния ден се сплотиха в един. Структурите на КНСБ и на КТ "Подкрепа " са в безспорна подготвеност в края на месеца да бъдат извършени протестни дейности. Това оповестиха на брифинг от синдикатите, съобщи кореспондент на Novini.bg.

На срещата с премиера ще чакаме гаранции, че предлагането за първия ден от болничните ще бъде анулирано. Все още няма информация от нито един формален орган. Подготовката за народен митинг във връзка това предложение продължава, подчертаха синдикалистите.

Бойко Борисов за болничните: Тази тематика няма да бъде вкарвана в Народно събрание, ще се резервира остарелият режим

Националният митинг ще се състои, даже да бъде анулиран, тъй като не можем да подминем обстоятелството, че към този момент втора седмица нервите на българските жители са опънати поради някакво недомислие или поради опити дали нещо ще мине или няма да мине. Искаме да кажем на ръководещите, че не могат да си вършат опити с хората, а тези, които построяват главната част от брутния вътрешен артикул, да бъдат наричани мошеници и измамници, подчертаха от КНСБ и КТ "Подкрепа ".

От синдикатите показаха още, че утвърждават покачването на минималната пенсия на 250 лв. от следващата година, само че няма по какъв начин да са във екстаз, защото тази сума е извънредно незадоволителна за оцеляването на човек при актуалните условия.

Националните протестни комитети на КТ "Подкрепа " и КНСБ се събират утре
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР