Двата проекта, с които общинската администрация кандидатства пред програма „Красива

...
Двата проекта, с които общинската администрация кандидатства пред програма „Красива
Коментари Харесай

Отхвърлиха проектите на община Козлодуй по „Красива България“

Двата плана, с които общинската администрация кандидатства пред стратегия „ Красива България “, не са утвърдени и няма да се осъществят. Това постанова и ремонт на бюджета на общината, защото в него бяха заложени лични средства за дофинансиране на плановете.
Единият от неодобрените планове е за ремонт на офиси на администрацията, който беше за 86 805 лв., със заложени 44 271 лв. от личните доходи в бюджета. Другият план, който няма да се осъществя, е ремонт на външната фасада, оградата и двора на детска градина „ Мир “. Той беше на стойност 279 702 лв. и със заложени в бюджета 159 710 лв. от личните доходи.
Сега парите към 300 000 лв., които бяха гласувани в бюджета и влязоха в финансовата стратегия, би трябвало да бъдат преразпределени. Предложението на администрацията е 64 000 лв. да отидат за още един паркинг до бл. 2А-север. 36 000 лв. пък администрацията желае да изхарчи за „ автоматизирана система за капково напояване в осветителни стълбове “. С 1 100 лв. ще се купува косачка за ромския клуб в Козлодуй, 3 600 лв. за строителен контрол на плана за реорганизация на остарелия пазар и още 36 000 лв. за „ Система за инвентаризация и мониторинг за чистотата на повдигане на съдове за битови боклуци “, каквото и да значи това. Останалите 63 281 лв. са без обстоен списък и влизат в перото други действия по благоустройството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР