Двата продукта спечелиха награди в конкурса Red Dot Design Award

...
Двата продукта спечелиха награди в конкурса Red Dot Design Award
Коментари Харесай

Adata HD830 и XPG Spectrix D80 с престижни отличия

Двата продукта завоюваха награди в състезанието Red Dot Design Award 2019

Външният хард диск HD830 и модулът памет XPG Spectrix D80 заслужиха оценки в състезанието Red Dot Design Award 2019 (източник: Adata Technology)

Две устройства на тайванската компания Adata Technology бяха отличени в влиятелния конкурс за продуктов дизайн Red Dot Design Award 2019 – това са външният хард диск HD830 и модулът памет XPG XPG Spectrix D80 RGB DDR4.

HD830 – на процедура нерушим

Устройството разполага с извънредно здрав алуминиев корпус и трислойна структура, както и отбрана от прахуляк и вода, покриваща спецификациите на стандарта IP68. HD830 също по този начин дава отговор на условията на военния стандарт MIL-STD-810G 516.6 и може да издържи на напън до 3000 кг. Дискът разполага с противошокови датчици, които го защищават при инцидентни удари и трептения.

Ултраустойчивото алуминиево тяло на HD830 е освен издръжливо при удари, само че устоява на напън, равностоен на тежестта на петдесет души, както и на изпускане от височина до 1,22 м. Здравата структура включва и заздравен външен силиконов калъф, удароустойчив буфер и вътрешна обвивка, а всичко това се предлага с потенциал дo 5TB.

XPG Spectrix D80 – първата DDR4 памет с хибридно изстудяване

Spectrix D80 разполага с нагревател в горната си част, който употребява непроводима течност с ниска точка на шупване за по-бързо разпръскване на топлината. Той работи дружно с алуминиев нагревател и термично проводими материали на платката, което обезпечава високоефективно изстудяване.

Модулът е основан за най-запалените геймъри, овърклокъри и DIY запалянковци, което изяснява обсега на оперативната периодичност, достигаща до 5000 MHz, и несъмнено 10-слойната платка, подготвена за рискова работа на високи скорости.

В началото на годината от Adata разгласи, че е съумяла да овърклокне D80 до внушителната периодичност от 5584MHz. Рекордът бе реализиран с настройка Intel Core i9-9900K, дънна платка MSI MPG Z390I Gaming Edge AC и LN2 изстудяване. За първи път сходен връх се слага с 9-то потомство Intel Core i9 процесор.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР