Двата нови смарт часовника на HUAWEI - и , могат

...
Двата нови смарт часовника на HUAWEI - и , могат
Коментари Харесай

HUAWEI WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Edition и WATCH GT 4 41mm Green в комплект с безжични слушалки от Yettel

Двата нови смарт часовника на HUAWEI - и, могат да бъдат поръчани от Yettel в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i за първия и HUAWEI FreeBuds SE 2 за втория модел. Предложението е годно до 4 юни, а часовниците могат да се закупят в брой и на погашение от магазините на оператора и онлайн от Yettel.bg.

Мъжкият HUAWEI WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Edition е специфична версия на известната серия HUAWEI WATCH 4 Pro и разполага с редица новаторски здравни и фитнес технологии. Дизайнът на устройството е напълно нов - въодушевен от аерокосмическата промишленост. Дисплеят е със сапфирено покритие, a червено-черната рамка е направена от нанокристална керамика, като дизайнът им е въодушевен от дюзата на Laval - главната форма на ракетния мотор. Корпусът и каишката са направени от DLC исполин от аерокосмически клас, който е по едно и също време извънредно устойчив и лек.

Устройството има 1,5-инчов AMOLED LTPO екран с разграничителна дарба 466x466p и предлага голям брой циферблати, измежду които са 12-те зодиакални съзвездия и планетите в Слънчевата система. Часовникът е водоустойчив на до 30 метра, което значи, че не е належащо да се смъква при плуване или различен тип воден спорт. Батерията устоя до 4 дни и половина при общоприета приложимост, само че времето може да нарасне до 21 дни при спестовно потребление.

За да даде пълноценна грижа за здравето, новият смарт часовник обезпечава подробна информация за здравните индикатори. Сред тях са няколко зони за премерване на пулса, напрежението, съществуването на О2 в кръвта, ЕКГ, артериалното налягане, функционалността на белите дробове, температурата на кожата и други. Моделът предлага и обстоен разбор на здравните индикатори.

HUAWEI WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Edition поддържа eSIM и може да се комбинира с услугата на Yettel, която разрешава потреблението на един номер по едно и също време на смарт телефон и смарт часовник. Новите клиенти на multiSIM могат да употребяват услугата за 0 лв. през първия месец.

Цената на HUAWEI WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Edition е 56,99 лв. на месец и 1 299,99 лв. в брой, а поръчалите го до 4 юни ще получат и безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i в комплект с часовника.

HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green е хармонично комбиниране на обичайна хармония с модерните технологии. Нежният дамски часовник е съвършен сателит за тези, които търсят композиция от жанр, функционалност и грижа за здравето, реализирана посредством надградената технология HUAWEI TruSeen 5.5+ за премерване на пулса и съществуването на О2 в кръвта, PPG разбор на аритмията, следене на дишането при сън и на още доста здравни индикатори.

До 4 юни HUAWEI WATCH GT 4 41mm със зелена каишка се предлага в комплект с леките и компактни безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2 за 21,99 лв. на месец и 499,99 лв. в брой.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР