Двата нови модела се очакват на пазара по-късно този месецМоделите

...
Двата нови модела се очакват на пазара по-късно този месецМоделите
Коментари Харесай

AOC AGON 3 – извити геймърски монитори с 1 ms за реакция

Двата нови модела се чакат на пазара по-късно този месец

Моделите AGON 3 доближават периодичност на освежаване 165 Hz и имат супер време за реакция от 1 ms

Извити геймърски монитори от трето потомство AGON на компанията AOC се чакат на пазара през януари. Подобрената серия включва моделите AG273QCG (Nvidia G-SYNC) и AG273QCX (AMD FreeSync 2 HDR).

Проектирани за запалени геймъри, моделите AGON 3 оферират опциите на своите прародители AGON като периодичност на освежаване до 165 Hz, супер време за реакция от 1 ms плюс най-актуалните технологии като AMD FreeSync 2 HDR и обновен дизайн, който при модела AG273QCG способства за спечелването на премия “Red Dot Design Award 2018 ”.

Благодарение на доста високите честоти на освежаване от 165 Hz (AG273QCG) и 144 Hz (AG273QCX), късото време за реакция на пикселите и технологиите за смяна на честотата на освежаване, и двата монитора са подобаващи за бързи и динамични игри.

27-инчовият (68,6 см) AG273QCG е екипиран с закривен (1800R) TN панел с QHD резолюция (2560×1440) и поддържа Nvidia G-SYNC. Собствениците на съвместими Nvidia GPU могат да задействат функционалността G-SYNC, с цел да отстраняват накъсването и насичането, като синхронизират честотата на освежаване на монитора с кадровата периодичност на графичния чип.

27-инчовият AG273QCG е екипиран с закривен TN панел с QHD резолюция 2560×1440

Високата бляскавост от 400 нита прави монитора подобаващ за потребление даже в блестящо осветени стаи. Вградените представители с мощ по 2 W и DTS документ допълват цялостния аудио-визуален пакет.

27-инчовият (68,6 см) HDR (High Dynamic Range) екран AG273QCX е екипиран с VA панел със същата извивка (1800R) и QHD резолюция. Благодарение на високата бляскавост от 400 нита, екранът поддържа стандарта VESA Display HDR 400. Освен това е налична AMD FreeSync 2 HDR поддръжка за ограничение на входното забавяне, породено от обработката на тоновете при HDR наличие и за наложително активиране на Low Framerate Compensation (LFC), както и за елиминиране на накъсването на картината.

Статичният контрастност на VA панела от 3000:1 и покритието на 90% от цветовото пространство DCI-P3 кара изображенията да оживяват с дълбоки черни тонове и вибриращи цветове, като в същото време предлага необятни зрителни ъгли от 178°/178°. Двата представителя по 5W при AG273QCX дават отговор на стандарта DTS.

AG273QCX има неподвижен контрастност от 3000:1 и покрива 90% от цветовото пространство DCI-P3

И двата монитора са снабдени с 3-странен безрамков панел, който разрешава елементарно основаване на мултимониторни конфигурации. Те са и доста ергономични, предлагайки конфигурация по височина до 110 мм, както и завъртане и наклоняване.

Зад панела се намира AGON Game Lights – осветяване, което може да бъде персонализирано в 100000 цвята в благозвучие със актуалните хардуерни трендове. То може да бъде настроено да се трансформира и с играта.

Стилната алена стойка на AG273QCG и сребристата стойка на AG273QCX стоят устойчиво на бюрото, без да заемат доста място. Извивката от 1800R при двата екрана покачва потапянето в действието и основава удобно образно прекарване.

Познатата от предходни модели AGON стойка за слушалки, която може да се смъква, е с изменен дизайн и към този момент е ситуирана и от двете страни на екрана. За елементарно потребление по време на шампионати и празненства стойката се причислява с едно кликване, без потребност от винтове, а комфортната ръкохватка улеснява преместването. Новият дизайн на отдалечения контролер на AG273QCX AOC Game Pad разрешава и лесна работа с разнообразни настройки от OSD менюто.

И двата монитора оферират:

Препоръчителните крайни цени на AOC AG273QCX и AG273QCG са надлежно 1369 лева с Данък добавена стойност и 1559 лева с Данък добавена стойност. Двата монитора се чакат на пазара по-късно този месец.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР