Двата модела предлагат търсени функции на разумна ценаmoto g7 се

...
Двата модела предлагат търсени функции на разумна ценаmoto g7 се
Коментари Харесай

moto g7 и moto g7 play – нови смартфони на пазара у нас

Двата модела оферират търсени функционалности на рационална цена

moto g7 се отличава с 6,2-инчов Max Vision Full HD+ екран с U дизайн (източник: Motorola)

Всички четири модела от фамилията смарт телефони moto g7 към този момент са налични на българския пазар, откакто „ Технополис “ предложи и двете нови устройства – moto g7 и moto g7 play, чиято международна премиера се състоя преди месец.

Смартфоните moto g7 оферират търсени функционалности на рационална цена. Четирите модела идват с усъвършенствани камери, издръжлива батерия, повече процесорна мощност и оптимално огромни екрани.

С модернизиран дизайн, покритие от контурирано Gorilla Glass 3 стъкло и по-малък разрез, moto g7 наподобява впечатляващо. Тънък е едвам 7,92 мм и тежи скромните 174 грама, което го прави комфортен както за работа, по този начин и за развлечение. Смартфонът се предлага в класическите цветове черно и бяло.

Снимането, основаването и шерването на изобретателно наличие е оптимално улеснено. Видео клиповете и фотосите оживяват на 6,2-инчовия Max Vision Full HD+ екран с U дизайн. Двойната 12 МР камера разполага с сбирка от режими – пъстър акцент, автоматизирано различаване на усмихнати лица и Гугъл Lens за отключване на творчеството.

moto g7 разчита на мобилна платформа Snapdragon 6323, която го прави с 50% по-бърз от предходното потомство. Зареждането TurboPower и батерията, която устоя през целия ден, обезпечават успокоение и в натоварени обстановки.

moto g7 play е с по-компактен дизайн, само че това не е за сметка на продуктивността (източник: Motorola)

Моделът moto g7 play е с стилен дизайн, само че има висока продуктивност. Това е мощен смарт телефон, при който няма спиране и закъснение на приложенията. Благодарение на мобилната платформа Snapdragon 632, moto g7 play е с 60% по-бърз от предходното потомство.

5,7-инчовият Max Vision HD+ екран е изпълнен в съответствие на страните 19:9 за по-завладяващо преживяване. 13 МР камера с автофокус, детекция на етапа и нулево закъснение на пандиза концентрира по-бързо от мигване на окото при снимане на значимите моменти.

moto g7 се предлага в мрачно синьо и бяло на цена от 499 лева, а moto g7 play е разполагаем в златисто и черно на цена от 289 лева Останалите два модела от фамилията – moto g7 plus и moto g7 power – се оферират у нас още от деня на международната им премиера.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР