Двата електрически скутера са едни от най-популярните на пазара, предлагани

...
Двата електрически скутера са едни от най-популярните на пазара, предлагани
Коментари Харесай

Kugoo S1 и Kugoo S1 Pro – цените на тези е-скутери падат на 26 август

Двата електрически скутера са едни от най-популярните на пазара, предлагани на налични цени и с отлични механически характерности

Kugoo S1 развива скорост 30 км/ч и има двойна спирачна система

Електрическите скутери, наричани още е-тротинетки, са основани за модерния човек. Виждаме от ден на ден хора по улиците, в парка или около брега да се забавляват с тях или да правят ежедневната си работа по екологичен и ефикасен метод.

Два от най-популярните и налични е-скутери на пазара – Kugoo S1 и Kugoo S1 Pro – ще поевтинеят с 20 $, считано от 26 август, в световния онлайн магазин GeekBuying.com. Моделът Kugoo S1 ще се продава за $299,99 с ваучър за отстъпка KUGOO826, а неговият по-класен другар Kugoo S1 Pro ще коства $339,99 с ваучър за отстъпка KUGOO826.

Но за какво скутерите са толкоз известни в последно време. Първо, инфраструктурата на градовете се усъвършенства – пътищата стават все по-подходящи за колела и скутери, с обособени зони за каране, в обособена лента на пътя, в паркове и на други места.

Kugoo S1 е основан за модерния градски човек

Второ, скутерите са желани като опция на велосипедите, защото не изискват да въртите педали и да отидете на среща плувнали в пот. Да, от друга позиция скутерите ни вършат по-„ мързеливи ” от колелетата, само че за доста хора това е добре пристигнало. Освен това скутерите, като тези на Kugoo, могат да сгъват, което улеснява неимоверно носенето и съхранението им.

Но да забележим какво ни предлага тези съвременни транспортни средства. Kugoo S1 е сгъваем електрически скутер, който се носи елементарно и развива оптималната скорост 30 км/ч, с помощта на мощния си 350W мотор, задвижващ предното колело. Батерията на скутера го зарежда с сила за 30 км непрестанно каране.

Kugoo S1 тежи единствено 11 кг, сгъва се и може да поеме товар до 120 кг

Моделът тежи единствено 11 кг и може да вози човек с тегло до 120 кг, а това, че е сгъваем, икономисва неудобства при носене и предпазване на скутера. Ако тежите повече от 120 кг, евентуално скутерите не са вашето транспортно средство.

Сигурно се чудите какво ще се случи, в случай че – карайки с 30 км/ч – пред вас се изпречи трудности. Разработчикът на Kugoo S1 е планувал за такива обстановки двойна спирачна система, която обезпечава спирателен път от 4 метра.

Kugoo S1 е планиран с механизъм за елементарно прегъване

Безопасността на пътя се укрепва от светодиодна предна светлина, задна светлина и цветно табло. Освен това скутерът е резистентност на вода и прахуляк по стандарта IP54.

Можете да купите този скутер тук: Kugoo S1 – на цена от $299,99 с ваучър за отстъпка KUGOO826, считано от 26 август, с безвъзмездна доставка до България.

Kugoo S1 Pro се отличава с усъвършенствания за безвредно каране

Какво предлага Pro версията на еклектрическия скутер, която е по-скъпа с 40 $ – това са на първо място характерности за безвредно каране. Така да вземем за пример, Kugoo S1 Pro има спомагателни светлини в профил на дръжките и рефлекор на зад предната гума.

Pro версията на скутера има по-издръжлива гума и спомагателни светлини

В допълнение, гумите на Pro модела са по-издръжливи, с по-дълбоки протектори, което ги прави по-подходящи за каране в дъждовни условия. Батерията, както и при елементарния модел, се зарежда за към 4 часа.

Можете да купите Pro скутера тук: Kugoo S1 Pro на цена от $339,99 с ваучър за отстъпка KUGOO826, считано от 26 август, с безвъзмездна доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР