Двата дни на събитието преминаха при огромен интерес от страна

...
Двата дни на събитието преминаха при огромен интерес от страна
Коментари Харесай

innowave


Двата дни на събитието минаха при голям интерес от страна на лектори и бизнесмени, които дефинираха атмосферата на форума като „ наелектризираща ”

Повече от 3000 души от 23 страни от целия свят с над 60 международно приети маркетолози и мениджъри във водещи интернационалните компании, бизнес ангели и представители на капиталови фондове от три континента, станаха част от второто издание на най-мащабната високотехнологична конференция в Източна Европа – InnoWave Summit 2018.

„ Бяха същински вълнуващи два дни във Варна. Радвам се, че бях част от пристрастеността и творчеството, които целият екип и участниците носеха в себе си. Атмосферата беше в действителност наелектризираща, а опцията за обмяна на опит с огромни международни компании, е същински скъпото на конференцията. InnoWave Summit 2018 дава отговор на въпроса по какъв начин технологиите ще допринесат за развиването на моя бизнес “, показа Майкъл Робъртс – водещ инженер в Salesforce.



Междувременно InnoWave Summit 2018 се трансформира в сцена за международни вести. Нанси Немeс, която до скоро заемаше управителна позиция в Гугъл, оповести новата си самодейност, обвързвана с изкуствен интелект за и с жени– “Ms. AI ”. Целта на плана е да помогне на промишлеността да подтиква милионите женски мозъци по света и да помогне на заинтригуваните дами да не пропущат най-вълнуващото софтуерно развиване.

Интересни и същински потребни бяха всички презентации, които бяха показани на конференцията. Сред най-вълнуващите бяха тези на ДЖОН ШОУЛ – Стратег „ Обслужване на клиенти “ и създател на бестселъри; АНДРЮ УЕЛД-МУР – Мениджър „ Глобални маркетингови решения “ във Facebook; МАЙКЪЛ ЛЕАНДЪР – Международен преподавател по Маркетинг Иновации.

*публикация

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР