Двата български отбора постигнаха много добри резултати на тазгодишното издание

...
Двата български отбора постигнаха много добри резултати на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Берое и ЦСКА-София се представиха достойно на турнира в Барселона

Двата български тима реализираха доста положителни резултати на тазгодишното издание на Световната купа Данон, която се организира в нов формат. За разлика от други години, в които участваха 32 страни в един набор, в този момент тимовете бяха по 20 в два или общо 40.

Берое 2006 приключи на четвърто място на шампионата в Барселона в своята възрастова група. Момчетата на Боян Стоянов отстъпиха на Франция с 0:1 в дребния край, само че все пак записаха историческо за родния футбол достижение. Преди началото на срещата гениите на " зелено-белите " получиха скъпи упътвания от посланика на шампионата в България - Димитър Бербатов.

Момчетата от ЦСКА-София, които представяха нашата страна в шампионата при родените през 2007-а година, останаха десети. Те не съумяха да преминат групата, само че продължиха за систематизиране на местата от 9-о до 16-о. Там на първо време победиха с 2:0 представителя на Египет, а по-късно с 3:0 Наутико (Уругвай). В мача за 9-ото място отстъпиха с 0:3 на немския представител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР