Дванайсет братя и сестри, сред които и съвсем малки деца

...
Дванайсет братя и сестри, сред които и съвсем малки деца
Коментари Харесай

Тринайсет деца държани вързани и гладни от родителите си в калифорнийско градче


Дванайсет братя и сестри, измежду които и напълно дребни деца бяха открити завързани от личните си родители, гладни и мръсни в „ къща на ужасите “ в калифорнийското градче Перис. Сигналът в полицията е даден от 13-та жертва – тяхна сестра на 17 години, която съумяла да избяга и да се обади на 911 от открит в къщата мобилен телефон.

Момичето, което било хилаво и приличало на 10-годишно, разказало, че нейните 12 брат и сестри са държани вързани дома от техните родители, като някои от тях са приковани с вериги и катинари към стените. Когато полицията отишла в дома на Дейвид Търпин и брачната половинка му Луиз – на 57 и 49 година, двамата не съумели да обяснят за какво децата им са вързани и държани на мрачно в неописуема воня. Първоначално полицията считала, че всички 12 открити недохранени и мръсни жертви са малолетни, само че се оказало, че седем от тях са на възраст сред 18 и 29 години, само че са хилави и недобре развити. Останалите са малолетни, а измежду тях имало и двегодишно дете.

Двамата съпрузи са оставени в ареста и им е избрана гаранция от 9 млн. $. Службите за отбрана на детето са почнали следствие. Според локалния тв канал KTLA Дейвид Търпин е шеф на частно учебно заведение в град Перис, което се удостоверява и от интернет уеб страницата на образователното заведение. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР