Дванадесет годишният Сашко, който беше 8 дни в неизвестност, ще

...
Дванадесет годишният Сашко, който беше 8 дни в неизвестност, ще
Коментари Харесай

Сашко е в добро състояние, местят го от реанимацията в отделение

Дванадесет годишният Сашко, който беше 8 дни в неопределеност, ще бъде наведен през днешния ден от реанимацията на  " Пирогов " в поделение на болничното заведение. Детето ще остане още малко под наблюдаване в болничното заведение, а по-късно ще бъде изписан. Това съобщи шефът на болница " Пирогов " - доктор Валентин Димитров.

Два дни след намирането на изчезналия Александър от Перник неговото положение е положително.

" Сагата с детето завърши сполучливо. Неговото положение е положително. Няма пострадвания или повреди, които да имат директна заплаха за живота му ", съобщи доктор Димитров.

Всичко, което е належащо, е направено и няма нещо, което да постанова в допълнение изясняване, сподели още той. По думите му дехидратирането на детето е обикновено след прекараните дни на открито. Направили сме всичко, отговарящо на медицинските стандарти, добави доктор Димитров. Александър поддържа връзка с татко си, добави той.

С Александър ще работят психолози. 

" Как му се отразяват 8 дни в планината - зависи от доста неща ", разяснява шефът на " Пирогов ".

Бащата на дребния Сашко съобщи пред bTV съобщи, че детето през множеството време спи, към момента е отпаднал. 

Той още веднъж благодари на спасителите на Сашко. Каза още, че детето не е разказвало в елементи какво се е случило. Бащата съобщи също, че поддържа контакт с майката, тя е оповестила, че ще се прибере от Англия, само че не знае по кое време. 

Александър изчезна на 11 ноември 2022 година, в Перник. В издирването му се включиха стотици експерти и доброволци. Детето беше открито на 19 ноември, в околност до Радомир, откъдето беше превозено в болница " Пирогов " за обстойни прегледи.

Очаквайте детайлности. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР