Дванадесет години след излизането на третата част от поредицата за

...
Дванадесет години след излизането на третата част от поредицата за
Коментари Харесай

Видео: "Досиетата от Панама", пресъздадени от Мерил Стрийп, Гари Олдман и Антонио Бандерас

Дванадесет години след излизането на третата част от поредицата за " Бандата на Оушън " Стивън Содърбърг е на път да повтори своя впечатляващ кинотрик за продобиване на публиката с изострен, само че и смешен ненапълно взор върху абсурда " Досиетата от Панама " в новия си филм Laundromat. " Нетфликс " разгласява неговия първи филмов откъс малко преди международната му премиера в границите на 76-ия кино фестивал във Венеция на следващия ден.

Гари Олдман и Антонио Бандерас - всеки от тях с блестящо изявени акценти, играят сътрудниците Юрген Мосак и Рамон Фонсека, чиято панамска адвокатска адвокатска фирма продава анонимни офшорни компании по света и прави милиардерите по-богати, а други незнайни небогати - още по-бедни.

В сюжетната линия на кино лентата една от тези незнайни небогати персони е измислена вдовица, в чиято роля се въплъщава Мерил Стрийп. Нейното следствие на една застрахователна машинация я води до разкриването на същинските каузи на компанията, както и нейните връзки с богатите и имащите власт.

В действителността казусът " Досиетата от Панама " бе оголен с помощта на следствието на голям брой публицисти, само че Содърбърг споделя, че е предпочел да смени метода и да показа историята по друг метод, защото другояче би навлязъл в сюжет, който е прекомерно прочут.

Във кино лентата вземат участие още Дейвид Швимър, Матиас Шьонартс и Шарън Стоун. Филмът към момента няма планувана премиерна дата за българските кина.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР