Двамна души бяха убити, а трима други са сериозно ранени

...
Двамна души бяха убити, а трима други са сериозно ранени
Коментари Харесай

Стрелба в дискотека в Германия, двама убити, има и ранени

Двамна души бяха убити, а трима други са съществено ранени нощес при пукотевица в дискотека в немския град Конщанц, съобщи Военновъздушни сили. Мъж е разкрил стрелбата, като е умъртвил един човек. По-късно стрелецът е убит от полицията.

Според Ройтерс нападателят е 34-годишен. Полицията е била извикана към 4:30 ч. сутринта. Не се прецизира дали става въпрос за терористичен акт.

Стрелбата е довела до суматоха измежду клиентите, някои от които се скрили навътре в заведението, а други са избягали на открито. На мястото е пристигнала внушителна полицейска мощ, в това число специфични елементи и хеликоптер.

По информация на DW убитите са двама. Единият умрял е бил посетител на нощното заведение. Другият погубен е нападателят, който е бил убит от полицията в града.

Според роман на полицейски чиновник пред ДПА има доста ранени. Първоначално не било ясно дали има жертви.

По информация на SWR сигналите за нападението пристигнали в 4.30 часа през нощта. Очевидци и присъстващи на офанзивата са разказали, че портиерът на нощното заведение е бил убит с автоматизиран револвер до момента в който се опитвал да попречи на нападателя.

На мястото, което се намира в комерсиална зона наоколо до летището на града, продължава да има засилено полицейско наличие.

По първична информация причинителите са обезвредени, само че все още няма данни дали става въпроса за един нападател или в стрелбата са взели участие повече души, оповестява Агенция Франс Прес.

Nach Schießerei in Konstanz besteht aktuell keine Gefahr mehr! Die Polizei hat die Ermittlungen aufgenommen. Näheres folgt in Kürze.
— Polizei Konstanz (@PolizeiKonstanz) 30 юли 2017 г.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР