Двамата загинали в тежката катастрофа край Русе снощи са ученици

...
Двамата загинали в тежката катастрофа край Русе снощи са ученици
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития след касапницата край Русе, двата трупа се оказаха на...

Двамата починали в тежката злополука край Русе нощес са възпитаници и са от град Сливо поле. Днес общината разгласи Ден на печал, заяви кметът Валентин Атанасов, представен от "Монитор ".

Както БЛИЦ осведоми, към 18,50 часа през вчерашния ден в сектор сред Русе и Мартен стана тежко пътно-транспортно произшествие с двама починали и трима тежко ранени.

Първоначалната информация бе, че са починали мъж и жена на възраст сред 20 и 25 години. По-късно стана ясно, че починалите са момче и момиче, надлежно на 19- и на 18-годишна възраст.

Пострадалите – млада жена на 27 години, и две девойки – на 17 година и на 15 година, също са от Сливо поле. Всички са били в един автомобил. Шофирала е младата жена.

Първо ВИДЕО от адската злополука с двама починали край Русе

Лекарите цяла нощ са се борили за живота на тежко ранените. Търсят се кръводарители.

Загиналите и потърпевшите малолетни са възпитаници в Професионалната гимназия по стопанска система в Русе. Това потвърдиха и от управлението на учебното заведение. Тежко потърпевшите девойки са сестри – в 9-и и в 11-и клас.

„ Всички сме в потрес. Загиналото момче беше зрелостник. В учебното заведение към този момент има психолози “, сподели шефът на гимназията Анелия Георгиева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР