Двамата водещи скаути на Манчестър Юнайтед са напуснали клуба, обяви

...
Двамата водещи скаути на Манчестър Юнайтед са напуснали клуба, обяви
Коментари Харесай

Чистката в Юнайтед започна

Двамата водещи скаути на Манчестър Юнайтед са напуснали клуба, разгласи “The Athletic”. Това са Джим Лоулър и Марсел Баут. Първият беше основен скаут от осем години насам, а преди този момент изкара също толкоз време като анализатор, като беше притеглен по времето на Алекс Фъргюсън. Длъжността на Баут пък беше шеф на световната скаутска мрежа. Той дойде в Манчестър Юнайтед дружно с Луис ван Гаал през 2014 година

Често през последните години “червените дяволи” търпяха рецензии поради входящите прехвърляния.

“Джим Лоуър взе решение да се отдръпна. През миналите си години в Манчестър Юнайтед той изигра основна роля в построяването на тимове, които завоюваха голям брой титли и беше извънредно скъп за сър Алекс Фъргюсън и последвалите го мениджъри”, се оказва в позицията на клуба до “Дъ Атлетик”.

“Марсел Баут пък беше фигура, която се радваше на почитание както в клуба, по този начин и отвън него. Той имаше значима роля като помощник и в това да укрепи опциите на скаутското ни звено през последните години”, гласи информацията за другия напуснал.

Тези дни краткотрайният управител Ралф Рангник съобщи, че е необходимо в клуба да се извършат много промени, споменавайки и потребността да се вземат до десетима нови играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР