Двамата вицепремиери Каракачанов и Симеонов са черните овце в правителството.

...
Двамата вицепремиери Каракачанов и Симеонов са черните овце в правителството.
Коментари Харесай

Марешки: Каракачанов и Симеонов са черните овце в правителството

" Двамата вицепремиери Каракачанов и Симеонов са черните овце в държавното управление. Това са хората, които излагат българското държавно управление ", разгласи пред Нова телевизия водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки след изявлението на Валери Симеонов, в което той назовава майките на деца с увреждания " кресливи ", а децата им - " сякаш заболели ". Марешки беше безапелационен, че вицепремиерът би трябвало да подаде оставка.

В навечерието на вота на съмнение против държавното управление той съобщи, че представителите на ВОЛЯ ще бъдат в пленарната зала. " Това е непоследователен избор на съмнение. Ще дам единствено един образец. От Българска социалистическа партия споделят, че 1,5 милиарда в първото държавно управление на Борисов е одържавено от Здравната каса. Е, добре -правителството на Орешарски върна ли го този милиард и половина? Тази непоследователност - " стани, с цел да седна ", ние няма по какъв начин да я поддържаме ", сподели Марешки.

Преди дни той съобщи по отношение на изтребителите, че президентът Румен Радев се изживява като воин от " Мълчанието на агнетата ". " Аз на президента като човек му съчувствува. Но това не значи, че няма да подлагаме на критика всички неприятни неща, които се случват ", разяснява водачът на ВОЛЯ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР