Двамата винаги са си били взаимна опора и подкрепа както

...
Двамата винаги са си били взаимна опора и подкрепа както
Коментари Харесай

Любо Киров разкрил първо на сестра си, че спи с мъже

Двамата постоянно са си били взаимна опора и поддръжка както в щастливите, по този начин и в тъжните моменти. Най-трудният е, когато ненадейно губят татко си. След загубата му Любо почувствал отговорността, че към този момент е мъжът в къщата и би трябвало да се грижи за майка си и сестра си.

Певецът настоял майка им да се реалокира при тях в София, тъй като не желал да я оставя сама в родния им Плевен. В столицата тя е по-близо до него и до сестра му Анна, както и до щерка й Яна, която му е уязвимост. Любо все глезил племенницата си и за всичко й угаждал.Сестра му е и първия човек, на който Любо признал половата си ориентировка. Направил го още като възпитаник.
Реклама
Изпълнителят първоначално се срамувал от това, че е гей – считал, че хората няма да го харесват и няма да успее да пробие на сцената. След като се разкрил пред сестра си, тя го прегърнала и декларирала: „ Знам от дълго време! Това няма никакво значение – ти си един прелестен човек! ”. Едва години по-късно той разкрил сексуалността си и пред майка си, която също постоянно го е подкрепяла.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР