Двамата вече са започнали да работят над идеята за дете,

...
Двамата вече са започнали да работят над идеята за дете,
Коментари Харесай

Край! Миро От Каризма Удари По Масата И Постави На Жена Си Най-Тежкия Ултиматум! Певецът Иска На Всяка Цена Да

Двамата към този момент са почнали да работят над концепцията за дете, с цел да може още тази година да го приветстват в живота си. Най-силното им предпочитание било да го посрещнат в дома си още идната зима, само че това и двамата оставили в ръцете на Бог. До в този момент двойката все отлагаше момента, в който да се снабди с правоприемник. Макар да са дружно повече от 12 години, съпрузите в никакъв случай не са били в единодушие по тематиката. В последните години бащинските му инстинкти обаче ставали все по-силни и по-силни, а той мъчно можел да им устои. Изпълнителят желал да има дете, на което да се посвети и на което да съобщи своите визии и полезности за живота. За слабостта си към дребните Миро е приказвал не един път. Той има племенник от сестра си, който му е одрал кожата и с който са доста близки. Покрай него артистът се срещнал с грижите за едно дете и осъзнал, че животът има смисъл точно в развъждането и възпитаването на почтени хора.

Всеки път, когато бил към дребния, той се чувствал толкоз млад и витален, че му се приискало да има най-малко три свои хлапета, за които да се грижи. Когато преди две години подписа брак с дългогодишната си партньорка Елена, Миро имал една съществена цел – да я убеди, че им е време да имат деца. Това обаче надалеч не се оказало лесна задача, тъй като брачната половинка му имала по-големи упоритости за бъдещето си от домакинстването. Ели желала да направи ресторанта, в който работи като шеф, едно от топ местата за хранене в Лондон и тъкмо сега никакви майчински пориви не я навестявали. Дори отказала са се прибере в София, където брачният партньор й има красива къща в полите на Витоша, с цел да води един спокоен и нехаен фамилен живот. Това решение щяло да значи единствено и само завършек на кариерата й, за която толкоз се била стараела.

„ Планът да имаме деца е доста сложен за реализиране, тъй като с Ели не живеем дружно през множеството време. Когато съм при нея, се уговаряме да е в отмора, тъй като тя доста работи. Какъв е смисълът двама души да живеят дружно като съквартиранти и да се разминават в коридора. С Ели може да не сме непрекъснато дружно, само че времето си използваме ползотворно и не си разрешаваме да се отегчим и скучаем както други улегнали двойки ”, издавал е не един път своята тактика артистът. Вероятно на нея се дължи и фактът, че двамата са към този момент толкоз години дружно, без да са претърпели рецесии, присъщи за толкоз доста звездни двойки. Разстоянието пазело пристрастеността им жива и давало независимост на двамата да се развиват личностно и духовно. Един обаче е неоспоримият минус на това състояние. За да заченат бебето си, се налагало усърдно обмисляне. За това и Миро решил да отдели 4 месеца, в които да остане във Англия и да е покрай жена си. В началото на годината пък двамата по традиция си взимали няколко седмици, с цел да пътуват по малко известни места. Дори тайничко се надявали, че по този начин може Ели да забременее с едно интернационално бебе. „ Ако Господ е рекъл, ще имаме деца с Ели. Вече усещам, че ми е време за това решение ”, философства Миро. След като получил кардиналното й единодушие по тематиката, към този момент упорствал, че в случай че се наложи той ще излезе в бащинство, с цел да не стопира развиването на кариерата й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР