Двамата убийци на Brianna Ghey са били мотивирани от враждебност

...
Двамата убийци на Brianna Ghey са били мотивирани от враждебност
Коментари Харесай

Убийството на Brianna Ghey „е било мотивирано от враждебност към нейния статус на трансджендър

Двамата убийци на Brianna Ghey са били стимулирани от неприязън към това, че тя е трансджендър, разкриха доказателства в съда.

Скарлет Дженкинсън и Еди Ратклиф, и двамата на 16 години, бяха наказани за убийството на транссексуалната студентка през декември, откакто тя беше намушкана до гибел по-рано предходната година. Манчестърският кралски съд чу по какъв начин Еди преди този момент е показал злост към Бриана, също на 16 години, защото е употребявал „ пренебрежителни термини “, когато се е позовавал на нейната транссексуална еднаквост.

Прокуратурата на Деана Хиър допуска, че Скарлет може да е употребила това познание, с цел да го насърчи да убие Бриана. Това идва, откакто беше разкрито, че Еди е " изпаднал в суматоха " по време на офанзивата и е желал да се откаже от заговора за ликвидиране. Дийна Хиър сподели: „ Тя (Скарлет) сподели, че Еди хвърли Бриана на пода и я намушка три или четири пъти, след което той се паникьоса и сподели, че не желае да я убие, тъй че тя продължи и я намушка няколко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР