Двамата ще се появят като герои в нов холивудски филмМладият

...
Двамата ще се появят като герои в нов холивудски филмМладият
Коментари Харесай

Правят филм за младия Доналд Тръмп

Двамата ще се появят като герои в нов холивудски филм

Младият Доналд Тръмп и неговият татко, магнат в областта на недвижими парцели, ще се появят като герои в нов холивудски филм. Това излиза наяве от информация, идваща от филмовия фестивал в Кан, оповестява БГНЕС.

Американският режисьор Джеймс Грей на " The Yards " и " The Lost City of Z " ще напише и режисира кино лентата, който ще се снима в частното учебно заведение " Кю-Форест " в Куинс в Ню Йорк. И американският президент, и режисьорът са получили образованието си там, въпреки и преди много десетилетия.

„ Armageddon Time " ще бъде спомен за детството на Грей в Куинс, където бащата на президента на Съединени американски щати Фред е бил авторитетен член на учебния съвет ”, сподели продуцентът Родриго Тейксейра. " Това е персонална история за Джеймс ", сподели той.

По-рано тази година някогашният персонален юрист на президента Майкъл Коен разкри, че Тръмп е заплашил да съди някогашните си учебни заведения, в случай че в миналото издадат неговите оценки, получавани в учебно заведение.

Грей - който в този момент прави " Ad Astra " с холивудската звезда Брад Пит - преди този момент е направил два полуавтобиографични кино лентата, които привлякоха вниманието на младежите от Куинс - " Little Odessa " и " We Own the Night "./ Нова тв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР