Двамата шофьори, арестувани в Бургас за превоз на 18 нелегални

...
Двамата шофьори, арестувани в Бургас за превоз на 18 нелегални
Коментари Харесай

Арест за двама шофьори с 18 мигранти

Двамата водачи, задържани в Бургас за транспорт на 18 незаконни мигранти в тайник на камион, са с мярка за задържане 72 часа. Това оповестиха за bTV от Районната прокуратура.

Утре съдът би трябвало да реши дали тe да останат за непрекъснато в ареста.

Междувременно, късно нощес 20-годишният водач на камиона с тайника бе изместен в Университетската болница за интензивно лекуване в Бургас, научи bTV. Той е настанен в отделението по хирургия с диагноза „ травма на гръден панер “.

Мигрантите бяха открити в особено построен тайник в товарен автомобил в града. Малко след 9 часа в региона на кръстовището на улиците " Тодор Александров " и " Спортна " за инспекция са спрени микробус, ръководен от 20-годишен бургазлия, и пилотна кола, ръководена от 19-годишен локален гражданин, написа bTV. 

И двата автомобила с бургаска регистрация не са спрели при подаден сигнал от полицейски чиновници. След малко гонене двете транспортни средства са спрени на основен бул. на входа на Бургас. В стеснен тайник служителите на реда откриват 18 мигранти от Афганистан, измежду които и деца. Установено е, че всеки от тях е платил по 3600 евро, с цел да стигне от Турция през Сърбия до Западна Европа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР