Двамата се запознават на новогодишно парти. Живели са заедно в

...
Двамата се запознават на новогодишно парти. Живели са заедно в
Коментари Харесай

Ето кой печели Един за друг

Двамата се срещат на новогодишно празненство. Живели са дружно в Съединени американски щати, само че вземат решение да се завърнат в родния си град, където основават семейство.Михаела е на 29, а Венци на 33. Те са двойка в живота от 7 години, а от две са родители на дребната Вая. Срещат се за първи път в ресторант в родния си град. „ Беше обич от пръв взор “, описват влюбените перничани. „ Помислих си, че е доста красива “, Спомня си Венци. „ Тоя ще е моя “, напомня си Михаела. Работят като модератори на наличие в една от най-популярните обществени мрежи в света.

Неразделни са, защото работят от у дома. „ Не можем един без различен “, споделят в един глас двамата. Макар и да е по този начин, те не крият, че имат разногласия между тях. „ Търсим се непрекъснато, само че и непрекъснато се караме, тъй като сме нон стоп дружно “, добавя двойката. Михаела е счетоводител по обучение, а Венцислав е преподавател по физкултура и спорт, написа „ Галерия “.Преди време отпътуват за Съединени американски щати където оферират работа на Михаела.
Реклама
„ Оттам имаме мемоари за цялостен живот, само че взехме решение да се върнем в България, с цел да отгледаме детето си тук, споделя двойката.

За Венци Михаела споделя, че е прелестен татко и брачен партньор. „ Момичета, в случай че имате такива мъже да себе си – пазете ги “, безапелационна е тя. За него пък тя е най-красивата жена на света и най-невероятната брачна половинка. Не крие, че я ревнува, въпреки и тя да не му дава мотив за това.Михаела и Венци завоюваха втория седмичен имунитет, преминавайки трасето без нито една неточност. Те победиха и първите отстранени от петия сезон на предаването „ Един за различен “ Кристина и Емилиян.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР