Двамата се запознаха в един от най-тузарските клубове в Дубай,

...
Двамата се запознаха в един от най-тузарските клубове в Дубай,
Коментари Харесай

Яжте Го Златотърсачки! Известната Българска Красавица Заби Най-Големия Световен Баровец! Снимки! Българка Замота Самия

Двамата се срещнаха в един от най-тузарските клубове в Дубай, където миската даже се щракна с него. От фрагментите се вижда, че италианецът гали нежно Мари, до момента в който тя му приказва нещо на ухо. Миската не пропусна да напише " Харесвам те, Флавио " под общите им фотоси.

Бриаторе е легенда във Формула 1, откакто компанията му " Бенетон " съумя на два пъти да завоюва купата с присъединяване на Михаел Шумахер. Той бе и един от най-желаните мъже в света, като е излизал и с някои от най-красивите супермодели, написа Пик.

Що се отнася до Мари Вачева, тя живее във Виена, върти фамилна компания и се чака скоро да отвори бизнес център и в България. Миската е на 40 години, има огромна щерка на 18 и със брачна половинка си се грижи и за доведения си наследник, който е съвсем на 18, като нейната наследница.



Четиримата живеят дружно, а впечатляващата си осанка хубавицата поддържа със спорт, диети и доста грижи за себе си. Миската се хвали и със незабравим бюст.

Освен към Флавио, Вачева има аспирации и към Криско. " Обожавам този мъж ", написа тя в обществените мрежи по адрес на рапъра.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР