Двамата се събраха отново, след като няколко месеца бяха разделени,

...
Двамата се събраха отново, след като няколко месеца бяха разделени,
Коментари Харесай

Борис Дали се върна в леглото на жена си

Двамата се събраха още веднъж, откакто няколко месеца бяха разграничени, написа aktualenglas.info. От седмица артистът и обичаната му живеят като същинско семейство под един покрив с двамата си сина в Бобов дол.

Сдобряването сред двамата се е случило при започване на март, като фамилният тандем към този момент дружно обикаля светските събития. Преди няколко дни двамата са засечени на промоция на най-новия шлагер на общия им другар Жоро Жокера в Кюстендил. В събота пък двойката е вилняла в Козлодуй, където Борката е имал присъединяване. Цяла вечер двамата показали възкръсналите си усеща в крайдунавския град.

Междувременно в медийното пространство се появиха информации, че половинката на звездата на „ Пайнер “ е измежду участниците в новото уебпредаване на създателката на състезанието „ Мис Силикон “ Мариана Маринова, отдадено на дамите и грижата, която би трябвало да поставят, с цел да наподобяват поддържани и на равнище.

Разпространена бе и фотография, на която Лили театралничи до шефката на силиконките. На въпросния кадър обаче не е Лили, а нейната сестра близначка Лидия. Двете са еднояйчни близначки, имат и един брат.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР