Двамата се мразят заради непреодолими действия и се гледат на

...
Двамата се мразят заради непреодолими действия и се гледат на
Коментари Харесай

Къванч Татлъту е смъртно обиден на българския актьор Иво Аръков.

Двамата се ненавиждат поради непреодолими дейности и се гледат на живот и кръв. Това обаче се случва единствено на кино. Героите на Къванч и Аръков се сблъскват в сериала (Çarpışma - „ Стълкновение “), чието българско име ще бъде „ Ирония на ориста “. У нас неговата премиера ще е точно на Петровден – 29 юни и е плануван да върви от 21 ч на мястото на „ Божествено “, чийто финален, 31-и епизод би трябвало да се излъчи на 26 юни.

Къванч Татлъту („ Перла “, „ Забраненият плод “, „ Искрите на отмъщението “) и Иво Аръков („ Фамилията “, „ Скъпи наследници “, „ Съни бийч “) се изправят един против различен в смъртен конфликт.

Историята

Според сюжета Кадир Адълъ (Къванч Татлъту) е дълготраен шеф на отдел „ Борба с проведената престъпност “ към полицейското ръководство в Истанбул. Щастливият му фамилен живот се унищожава за момент откакто ненадейно губи брачната половинка си и детето си при странни условия. В отчаянието си, подтиснат от възприятието си за виновност, той взема решение да постави завършек на живота си в катастрофира. В момента, в който натиска газта обаче Кадир несъзнателно преплита още три почтени човешки ориси със своята – тези на Зейнеп (Елчин Сангу), Керем (Алперен Дуймаз) и Джемре (Мелиса Аслъ Памук). Сблъсъкът посред им е злокобен, само че макар че видимо предвещава съдбовен край, в действителност дава късмет за едно ново начало.

Зейнеп е другарка на Кадир от детството. Двамата израстват дружно в сиропиталище и даже са на път да се оженят, само че Кадир взема решение да последва фантазията си и да се отдаде на полицейската работа. След конфликта, сред двамата още веднъж прехвърчат искри, само че дали раните от предишното, нанесли жестоки провали на сърцата им, ще могат да бъдат заличени, феновете ще схванат единствено в епизодите на „ Ирония на ориста “. Катастрофата среща съдбоносно и Керем и Джемре – двама млади от радикално противоположни обществени прослойки, сред които пламва същинска обич, изпълнена с многочислени премеждия.

Най-големият смъртен зложелател на Кадир обаче е съветският мафиот Иван Сокуров, в чиято роля влиза точно Аръков. Сокуров е израснал по пандизите, само че това, което ненавижда най-вече е ченгето Кадир.

„ Къванч Татлъту е извънредно надарен и добър човек, с който станахме другари “, разяснява преди време Иво Аръков, написа Монитор.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР