Двамата се крият все още от обществото, с изключение на

...
Двамата се крият все още от обществото, с изключение на
Коментари Харесай

Десподов заби „златно момиче”

Двамата се крият към момента от обществото, като се изключи няколко фотоса в Инстаграм и няколко послания какъв брой влюбени са един в различен. Кирил и Петя не пропущат да засвидетелстват и поддръжката си един към различен в сложни и значими моменти, написа „ България днес”.

Според близки до двойката, те се срещнали преди няколко седмици в столичен клуб. Макар и спортисти, двамата са огромни купонджии и точно в столично заведение става и забивката.

Петя е посочена за една от новите международни шампионки на България и през тази година тя натрупа опит с присъединяване си в няколко интернационалните шампионата, от които се върна с медали.

Петя е и една от най-чаровните родни гимнастички. Така че не е чудно, че завладяла Десподов.

Самият той до неотдавна се изявяваше като плейбой и не може да се похвали с някоя сериозна връзка зад тила си. 21-годишния национал се радва на съществено женско внимание и нееднократно е бил в компанията на засукани мадами, в това число и на мисис България Мария Вачева.

От известно време обаче фотосите му в компанията на други девойки секнаха. Според хора от „ Българска армия” това се дължи точно на любовта му с Петя Борисова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР