Двамата съплеменници Алекса и Зорница се изправиха един срещу друг

...
Двамата съплеменници Алекса и Зорница се изправиха един срещу друг
Коментари Харесай

Зори след "Игри на волята: "Моят фаворит за спечелването на голямата награда бях АЗ!"

Двамата съплеменници Алекса и Зорница се изправиха един против различен в тежък елиминационен двубой на Арената на “Игри на волята: България ”. Също като 12-те подвига на Херкулес, двамата състезатели трябваше да преодолеят 12 разнообразни тествания, с цел да потвърдят, че заслужават последното девето място измежду финалистите. Комплексните качества на Алекса му извоюваха място в конкуренцията за огромната премия от 100 000 лева, както и още 100 златни гроша към персоналното благосъстояние.

“Тежко ми е, че си потеглям, тъй като знам, че мога още. Знам, че имам какво да покажа на Арената. Знам, че мога да победя всички дами, които са на край, само че просто нямах шанс да стигна до такава степен ” – показа разочарована Зорница. Тя мина през трасето с цената на огромна болежка и сълзи в очите, само че не се отхвърли до самия завършек на борбата, което завоюва възхищението на нейния съперник. Студентката напусна Арената с книгата “Готов за победа ” в ръка без опция да се трансформира във финалист. Ето какво показа Зори извънредно за Vbox7:

Как реши да се запишеш за присъединяване в " Игри на волята "?

Реших да се запиша за присъединяване в " Игри на волята ", тъй като аз съм спортна натура от както се помня и знаех, че това е моето предизвикателство и по тази причина се записах.

Генчо ли беше най-големият дразнител за теб в племето?

Генчо първоначално не ме дразнеше, само че по нататък като го поопознах като човек може да се каже, че той беше най-големият дразнител.

Виж още: След мненията за децата: Джаферович се появи като съвършена майка и затвори доста усти

Смяташ ли, че беше подценявана от останалите играчи?

Не считам, че съм била подценявана от останалите играчи. Даже в противен случай - всеки един вижда, че съм добра на арената и могат да оценят моите качества.

Ти самата определяш ли за мощен състезател?

Аз самата сигурно се дефинирам за мощен състезател. Не един път съм го показвала и считам, че това е по този начин.

Какви качества не ти доближиха, с цел да бъдеш във финалната тройка?

Качествата, които не ми доближиха да бъда във финалната тройка, това е само построена лична тактика и обществена игра на равнище. Моята не беше на равнище и не щеш ли си потеглих.

Виж още: Уроци за сполучлива връзка от Георги и Фейгин! Звездите от " Игри на волята " заживяха дружно?

Как ти се отрази цялото това преживяване?

Бих споделила позитивно, тъй като завързах нови контакти. Успях да се видя по какъв начин наподобявам в профил и в действителност съм научила доста нови неща за себе си, които не съм знаела досега.

Засягаш ли се от хейт мненията в обществените мрежи по твой адрес?

Не се жегвам по никакъв метод, дори от време на време им давам отговор, тъй като ми е кеф.

Липсата на храна ли беше най-голямото предизвикателство вътре за теб?

По-скоро неналичието на шоколад.

Успя ли да намериш същински другари вътре?

Мисля, че съумях да намеря същински другари. В лицето на Александра Фейгин, бих споделила на Елица, Мирослава, усещам непосредствен и Валери. С множеството участници съм си другар и сме в положителни връзки. Мирела също ми е близка.

Виж още: Нов ден, ново 20: В обятията на Лефтеров се оказа друга мацка от " Игри на волята ", ето коя е тя

Разкажи ни повече за живота си след финала на предаването.

След предаването животът ми е същият почти като преди. Треньорка съм по плуване, отивам на университет, бутаме го НСА-то, на финалната права сме, нека не се спънем на финалната права, че неприятно. Та това е общо-взето: работа, университет, гадже.

Кой е твоят любимец за спечелването на огромната премия?

Моят любимец за спечелването на огромната премия бях аз, само че тъй като аз си потеглих, ще би трябвало да е някой различен и това е бих споделила Филип.

Какви са бъдещите ти проекти?

Бъдещите ми проекти са да си развия групите с деца. Наистина да имам доста деца, които да изучавам на плуване, на това какво е спорт и да ги възпитам да им дам дисициплина, борбеност, целенасоченост. Качества, които би трябвало да има един състезател.

Имаш ли планове да започнеш да се развиваш като инфлуенсър?

Имам планове, да, само че това дали ще стане, не мога да подсигурявам, тъй като злобарите са повече от почитателите. Затова към този момент не е доста сполучливо, само че се надявам това нещо да се промени и да печеля публика, която да ме харесва и да покажа какъв човек съм в действителност.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР