Двамата са заедно повече от десетилетие, имат две дъщери Деа

...
Двамата са заедно повече от десетилетие, имат две дъщери Деа
Коментари Харесай

Бербатов с тайна сватба на сакрална дата


Двамата са дружно повече от десетилетие, имат две дъщери Деа и Елия, само че към момента се са сключили брак. Според близки до звездното семейство най-вероятно ще има женитба това лято. Спряга се даже датата 18 август, когато има цялост от „ 8”-ици – 18.08.2018. Твърди се обаче, че церемонията ще е единствено с защити хора, освен това надалеч от камери и медии. За цялото това време Митко и Елена постоянно са пазили връзката от хорските очи, като последно бяха видяни дружно на шоу мача на Бербатов през юни предходната година в София. „ Елена постоянно желала да бъде младоженка, топката е в полето на Митко. След много отлагания очевидно най-накрая се е решил”, разправят негови ортаци у нас.

В момента благоевградчанинът, който на 30 януари ще навърши 38 години, рита в Индия за тамошния „ Керала Бластърс” и няма да се прибере у нас преди април, когато завършва шампионата. Вероятно по-късно ще стартират по-сериозни мерки за церемонията, написа " Уикенд ".

Открай време към пълзят клюки, че основната причина до момента да не са минали под венчилото е не футболистът, а майка му Маргарита. Ревностната някогашна здравна сестра дълго време се е противяла за брак от съмнения, че Елена е сметкаджийка.

Знае се, че някогашния капитан на националния тим проработи към 40 млн. евро в славната си кариера в „ Леверкузен”, „ Тотнъм”, „ Манчестър Юнайтед”, „ Фулъм”, „ Монако”, ПАОК и в този момент в Индия. За сметка на това мама Берба от дълго време „ даде” другия си наследник Асен, който освен остана надалеч от славата и благосъстоянието на брат си, само че и по-късно се оказа черната овца в фамилията, като се замеси в далавери с опиати. Сега след толкоз време връзка и две внучки, Маргото очевидно към този момент е омекнала и утвърждава Елена за законна снаха.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР