Двамата са заедно от няколко месеца, но упорито крият връзката

...
Двамата са заедно от няколко месеца, но упорито крият връзката
Коментари Харесай

Михаела Маринова смени Иво с футболист

Двамата са дружно от няколко месеца, само че настойчиво крият връзката си. Техни изявления в обществените мрежи на момента разчупват строго защитаваната загадка и феновете им научават, че сред двамата прехвърчат любовни искри.

Футболистът и певицата се срещат в дискотека по време на присъединяване на Мишето. Дюлгеров бързо съкратява дистанцията сред двамата и заварката се получава с лекост. " Червеният " футболист стартира да върви на всяко присъединяване на Маринова, до момента в който тя още не се е престрашила да се появи на стадиона, с цел да го следи онлайн. Победителката в предходното издание на " Като две капки вода " гледа мачовете на обичания си по малкия екран и му стиска палци за победа. С приключването на футболното състезание двамата ще имат повече време, което да прекарват дружно.

Наскоро Дюлгеров разгласява в профила си в инстанграм видео с Маринова и незабавно го засипаха с мнения, че са хубава двойка и нищо чудно да стигнат до женитба.
В края на април футболистът отпразнува 28-ия си рожден ден в компанията на певицата, чиято звезда изгря след присъединяване й в " Х фактор ". Дюлгеров беше сюрпризиран от половинката си с впечатляваща торта, на която той е изобразен, седящ върху футболна топка. Играчът на ЦСКА-София се трогна от подаръка и цяла вечер не спря да целува и прегръща изгората си. Мишето също наподобява доста щастлива в компанията на спортиста и желае да прекарва колкото се може повече време в неговата компания.

Двамата са решили още известно време да се крият, с цел да не притеглят любопитно погледи към себе си. Те се тормозят, че ще ги одумват, че са следващата двойка, която е от футболист и певица.

Дълго време Михаела Маринова беше в обятията на сътрудника си Иво, който също закупи известност от телевизионния музикален формат. Певица даже го снима в собствен видеоклип, където демонстрираха голяма обич. След това сред тях настъпи разкол и те тихомълком сложиха завършек на интимните си връзки. Появи се информация, че никой от тях няма да атакува някогашния си, защото подписали декларация за правилно държание. Наскоро беше пуснат слух, че Михаела и Иво още веднъж са дружно, само че нейното сърце сега трепти най-силно за футболиста на ЦСКА-София.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР