Двамата са изключително усмихнати и изглеждат щастливи на снимките, които

...
Двамата са изключително усмихнати и изглеждат щастливи на снимките, които
Коментари Харесай

Ето я новата на Григор Димитров


Двамата са извънредно усмихнати и наподобяват щастливи на фотосите, които очевидно са направени, до момента в който Гришо се отдава на едно прелестно занятие - карането на сърф.

В обществената мрежа той написа, че е почитател на седемкратната шампионка Стефани Гилмор, само че почитателите на българския тенисист побързаха с мненията дали единствено сърфът е това, което свързва Григор и Стефани, или е допустимо двамата да са двойка. Никой от тях даже не е загатнал за освен това от каране на сърф, само че допускаме, че времето ще покаже дали в връзките им има сантиментална нотка, написа dir.bg.

Все отново любовният живот на Григор Димитров е постоянно настояща и обсъждана тематика. Наскоро се тиражираха изказвания, че някогашните положителни приятелки Никол Шерцингер и Серина Уилямс към този момент не си приказват поради българския тенисист. Причината била, че преди връзката си с Никол, Григор и Серина не били в положителни връзки, само че певицата ги сдобрила. А в този момент, откакто Шецингер дълго преживяваше тенисиста, той и Уилямс упражнявали дружно и си прекарвали отлично в отсъствието на Никол, на която дължат доближаването си.



Гришо и новата му
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР