Двамата простреляни снощи в квартал Стрелбище“ са криминално проявени. Изстреляни

...
Двамата простреляни снощи в квартал Стрелбище“ са криминално проявени. Изстреляни
Коментари Харесай

Стрелба срещу осъждани за дрога и кражби в столицата

Двамата простреляни нощес в квартал „ Стрелбище “ са престъпно проявени. Изстреляни са минимум 8 патрона като два от тях са ранили мъжете. Единият е 38-годишният Ивайло Богданов, а другият Божидар Лоански на 26 години, оповестява Столица.бг.

Двамата са настанени в „ Пирогов “, тъй като са уцелени в гърдите и рамото, само че към този момент няма заплаха за живота им, сподели шефът на СДРВ Ивайло Йорданов. Той и шефът на ГДНП Христо Терзийски късно нощес дойдоха на мястото на случая.

Според една версиите стрелбата е за почистване на територия за опиати, на доста ниско равнище. Единият от ранените е излежавал присъда за дрога, а другият за кражба.

Сигналът за стрелбата е подаден към 22.15 ч. Двамата излизали от пицария на ул. „ Хайдушка гора “, когато около тях профучала кола, от която е стреляно. Имало е очевидци, които са разпитани.И трите прилежащи региона на „ Стрелбище “ – Бели брези “, „ Гоце Делчев “и „ Борово “ беше цялостно с полиция. Проверяваха се всички преминаващи коли. Стрелците към момента не са хванати, продължава издирването. Мястото е към момента отцепено и през днешния ден не престават огледите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР