Двамата не знаят дали ще се видят отново. Робинсън взима

...
Двамата не знаят дали ще се видят отново. Робинсън взима
Коментари Харесай

Вечна любов: Ветеран от Денят "Д" среща своята любима след 75 години

Двамата не знаят дали ще се видят още веднъж. Робинсън взима със събе си фотография на момичето и потегля към несигурната си орис.

За благополучие мъжът оцелява, само че по този начин и не се връща в Брий. Години наред носи със себе си фотография на своята огромна обич. Преди месеци я демонстрира на група публицисти от France 2, които снимат документален филм за ветераните от Втората международна война.

"Едва ли ще я видя още веднъж ", споделя им той.

Преди няколко дни Робинсън се връща във Франция, с цел да означи 75-тата годишнина от Денят "Д ". Когато се качва на влака за Брий, надали чака да види това, което в действителност очите му съзират. Журналистите са съумели да намерят Жеанин в старешки дом и са организирали среща за нея и нейният обичан боец.

"Винаги съм си представяла, че той ще се върне. Винаги. Питах се единствено по кое време? ", споделя старата дама пред BBC. След 75 години тя и Робинсън още веднъж се срещат.

"Когато се качи на оня камион, плаках. Бях толкоз тъжна ", споделя Жеанин. Надявала се, че след войната нейният обичан нямало да се върне в Америка. Но той по този начин и не се завърнал, а тя се омъжила и родила пет деца. КТ също се оженил и имал свои наследници.

"Ще ми се да се беше върнал по-рано ", споделя Жеанин. Сега и двамата са останали сами - тя е вдовица, той - вдовец и може би този път нещата сред тях ще потръгнат...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР