Двамата не издържаха и една година като семейство, а по

...
Двамата не издържаха и една година като семейство, а по
Коментари Харесай

Броени Дни След Развода: Заразеният Съпруг На Джулиана Гани Изсипа Кирливите Ризи На Силиконката!

Двамата не устояха и една година като семейство, а по думите на половинката й, повода била пословичната ревнивост на манекенката. „ Тя не обича такива мачовци като този, с който движи в този момент. Тя даже го наскърбяваше, подиграваше му се. Многократно е казвала и доказвала, че аз съм любовта на живота й. И в този момент ми прави на инат, тъй като е ядосана “, твърди още брачният партньор й.

Фитнес моделът, също така добави, че Илиян Найденов — фитнес инструкторът, с който Джулиана е сега, не е индивидът, с който си я показва. Самият той обаче е уверен, че даже и да се върне при него, той няма да я одобри назад, написа „ България през днешния ден “.

Двойката се скара поради битовизми, като манекенката се оплака, че мъжът й не работи, живее на неин тил, а на нея към този момент й е писнало тя да го гледа. „ Само аз работя и изкарвам пари в нашето семейство. Той даже не си мърда пръста “, добави тя.

Ташев е безапелационен, че от негова страна нямало неточности в брака им. Двамата се разделят по взаимно единодушие, като по всяка възможност Джулиана ще упорства да резервира цялата си благосъстоятелност след развода. Самата тя призна, че фамилията й е много състоятелно и имат апетитни парцели в Пловдив. Освен това моделката даде ясно да се разбере, че двамата не са сключили предбрачен контракт. И не е ясно дали това няма да стане причина за нов спор посред им при развода.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР