Двамата майстори на клея - Рафаел Надал и Доминик Тийм

...
Двамата майстори на клея - Рафаел Надал и Доминик Тийм
Коментари Харесай

Тийм пребори Джокович и e вторият финалист на Ролан Гарос

Двамата майстори на клея - Рафаел Надал и Доминик Тийм ще се изправят един против различен на филна в шампионата от Големия шлем " Ролан Гарос ". Това стана ясно, откакто австриецът победи международния номер 1 Новак Джокович с 6:2, 3:6, 7:5, 5:7, 7:5 в мач, който стартира в петък и бе доигран през днешния ден, а също така бе и преустановяван нееднократно поради дъжд.
 Надал не остави шансове на Федерер и е на край в Париж
Утре Тийм ще излезе във втория си мейджър край. Сърбинът пък няма да може да се бори за четвърта поредна купа от Големия шлем.

Балансът в борбите сред Надал и Тийм демонстрира 8-4 победи в интерес на Матадора, само че последната им среща бе извоювана точно от австриеца. Той го победи на 1/2-финалите в Барселона преди броени седмици.



Интересното е, че всичките четири победи на Доминик са на клей. До момента в трите мача сред двамата на " Ролан Гарос " испанският тенисист има три победи и няма изгубен сет.

Това е повторение на миналогодишния край, в който Тийм загуби от Надал, който сподели малко по-здрави нерви, хрумвания и точност в доиграването.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР