Двамата мъже, задържани за убийството в Негован, остават в ареста.В

...
Двамата мъже, задържани за убийството в Негован, остават в ареста.В
Коментари Харесай

Задържаните за убийството в Негован остават в ареста

Двамата мъже, арестувани за убийството в Негован, остават в ареста.

В четвъртък прокуратурата повдигна обвинявания за преднамерено ликвидиране с користна цел на строителните служащи Пламен Шляпашки и Георги Начев. Смята се, че претекстът за закононарушението е финансов.

Каквото и да кажа, знам, че съм отговорен, по тази причина няма какво да кажа – това са последните думи на обвинявания Пламен Шляпашки в правосъдната зала. Той изиска домакински арест. Същата мярка изиска и Георги Начев, а в последните си думи сподели, че съжалява.

Снимка: Ладислав Цветков

Двамата са арестувани за убийството на възрастното семейство, намерено край Негован, преди близо две седмици. Жертвите са Йордан Атанасов, който е някогашен треньор по битка и партньорката му Мариана Атанасова.

Изстрели с револвер със заглушител поставят край живота на старата двойка. После телата са разчленени, натоварени в бидони и изхвърлени край водоема в Негован. А убийците се връщат на мястото на престъплението, с цел да изчистят.
Двама души са арестувани за убийството на възрастното семейство, намерено край Негован Открито е оръжието, с което е осъществено закононарушението
Георги Начев, е лежал 4 пъти в пандиза. Според доказателствата той е разфасовал телата на жертвите, а вторият упрекнат – Пламен Шляпашки, е направил убийството.

Георги Начев е познавал жертвите от 15 години и е знаел доста за парцелите и положителното финансово положение на фамилията. Това е бил и претекстът на арестуваните, посочи шефът на отдел убийства в столичната полиция Ангел Бадънков.

Снимка: Ладислав Цветков

От направените признания на упрекнатите е станало ясно, че закононарушението е било планувано година обратно. Според психиатрите в дейностите на двамата няма никаква страст.

Ако виновността им се потвърди, двамата мъже ги чака пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР