Двамата мъже, задържани за погрома в столичен бар, бяха пуснати

...
Двамата мъже, задържани за погрома в столичен бар, бяха пуснати
Коментари Харесай

Пуснаха под парична гаранция двама от участниците в нападението срещу столично заведение

Двамата мъже, арестувани за погрома в столичен бар, бяха пуснати против гаранция от 2000 лева Това заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев ефира на „ Здравей, България ” по NOVA.

Веско Стоянов и Петър Паунов, издривани за погрома в столичния бар „ Бесо ", бяха привлечени към наказателна отговорност, след като през вчерашния ден сами се предадоха в полицията.

„ След като са се явили в полицията, те са се възползвали от правото си да не дават пояснения пред проверяващите органи. Предполагам, че върху тях може би е имало някакъв психически напън ”, разяснява старши комисар Хаджиев.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи изясни, че са направени голям брой експертизи по случая, има направени разпознавания и събрани свидетелски показания.

Междувременно продължава издирването на други двама участници в случая. „ Уверен съм, че и те ще бъдат открити и ще бъдат привлечени към наказателна отговорност ”, съобщи старши комисар Хаджиев, като добави, че към момента не е може да се уточни кой е поръчителят на погрома.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР