Двамата мъже от Габрово - баща и син, станаха жертва

...
Двамата мъже от Габрово - баща и син, станаха жертва
Коментари Харесай

Измамените от каналджии българи бяха обвинени в Гърция

Двамата мъже от Габрово - татко и наследник, станаха жертва на машинация, откакто продаденият от тях камион се оказа в ръцете на каналджии , които не го пререгистрирали на свое име.

Николов и Манев имаха опасения, че ще бъдат арестувани до края на процеса, в който ги грози дълга присъда.

Днес обаче гръцките обвинителите решиха, че те може да бъдат пуснати на независимост и освен това - без гаранция, въпреки обвиняването им за трафик на мигранти остава, съобщи bTV.

Консулът ни в Солун също беше в съда, само че не беше позволен на разпита. Очаква се делото за арестувания с 27 мигранти камион да стартира до седем месеца в Комотини.

Причина за неприятното състояние, в което са и други наши сънародници, е опцията неотдавна закупено МПС да пътува 14 дни с ваучър на името на остарелия притежател. Това се промени с нови текстове в закона, само че едвам наскоро.

Така проверяващите намерили в товарния автомобил талоните на компанията на българите. Новият притежател на камиона обаче – Янко Янков от „ Факултета”, който не е пререгистрирал транспортното средство след договорката, към този момент не е обвинен.

Продължава да не е издирван от българските и гръцките управляващи. По неофициална информация 90% от арестуваните в пандиза в близкия град Комотини са българи и са хванати за трафик на мигранти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР