Двамата журналисти на Ройтерс, Уа Лон и Киау Сой У,

...
Двамата журналисти на Ройтерс, Уа Лон и Киау Сой У,
Коментари Харесай

Двама репортери на ”Ройтерс” бяха освободени от затвора в Мианмар

Двамата публицисти на Ройтерс, Уа Лон и Киау Сой У, бяха освободени от пандиза в покрайнините на Янгун, откакто прекараха повече от 500 дни зад решетките, оповестяват очевидци, представени от Ройтерс и БГНЕС.

``
реклама

Журналистите Уа Лон, на 32 година, и Киау Сой У, на 28, бяха задържани в Янгун през декември 2017 година, а по-късно упрекнати за нарушаване на Закона за държавна загадка, което съгласно Ройтерс е измислено обвиняване за отказване на репортажите им.

Прокурорите твърдяха, че двамата са разгласили информация за интервенциите по сигурността в щата Рахин, откъдето стотици хиляди мюсюлмани от Рохинга избягаха по време на кръвопролитие, ръководено от армията, което Организация на обединените нации назова " етническо пречистване ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР