Двамата жители на ромската махала на Войсил, които в началото

...
Двамата жители на ромската махала на Войсил, които в началото
Коментари Харесай

Затвор за ромите, отвлекли, пребили и изнасилили девойка край Пловдив

Двамата поданици на ромската махала на Войсил, които при започване на март отвлякоха, пребиха и изнасилиха момиче край селото, получиха своите санкции.

Гнусната подигравка стана на 14 март. Жертвата е на 16 години. Момичето всеки ден упражнявало със своя другарка, като двете тичали по един и същи маршрут. В злощастния ден обаче, познатата на девойката не съумяла да се включи в ежедневния крос.

Въпреки това 16-годишната почнала с нормалната си подготовка. Момичето минало около локалния стадион, където по-рано е имало мач. Там били четирима локални поданици на ромската махала, които към този момент били пияни.

Перверзниците забелязали девойката и я наблюдавали. Двама се прибрали, само че останалите не се отказали. Към края на селото, покрай местността „ Синия мост”, дуото притиснали момичето и я отвлекли. Близо до една от дигите, мъжете почнали да я удрят, а по-късно я изнасилили.

Междувременно околните на момичето се тормозили, че я няма у дома. Не си вдигала и телефона. Родителите се свързали с приятелката на девойката, която им разказала за маршрута, по който тичат.

Хората се впуснали да търсят момичето. В последна сметка бащата я открива в безсъзнание, покрита с якето на един от насилниците.

Момичето било отведено в болница, където прекарало дълго време. Полиция също била извикана, като още на идващия ден насилниците са били открити и отведени в полицията.

Според локалните поданици имената на мъжете са Йозко и Адем. И двамата са от ромската махала на Войсил, пълнолетни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР