Двамата излизат на ринга в зала Хангара в Коста МесаРешаващи

...
Двамата излизат на ринга в зала Хангара в Коста МесаРешаващи
Коментари Харесай

Решаващи часове за Кубрат Пулев преди срещата му с Богдан Дину


Двамата излизат на кръга в зала „ Хангара ” в Коста Меса

Решаващи часове за Кубрат Пулев преди срещата му с Богдан Дину.  Двамата излизат на кръга в зала „ Хангара ” в Коста Меса в Калифорния в ранните часове на неделния ден. Кобрата към този момент е побеждавал  румънеца, само че в групата на дилетантите.

Зрелищната борба в фамозната зала „ Хангара ” в Коста Меса, щата Калифорния, ще се излъчва директно по DIEMA SPORT и в PLAY DIEMA XTRA. Началото е в 3 часа. 

В идния мач Кубрат Пулев ще пази статута си на формален кандидат за международната купа във версия IBF, която в този момент се държи от Антъни Джошуа. Румънецът Богдан Дину има 18 победи, 14 от които с нокаут. Има и една загуба - от Джарел Милър.

Днешният противник на Пулев съвместява кариерата си като боксьор с тази на сътрудник от специфичните елементи на полицията в Румъния. Срещата тази нощ е гвоздеят в програмата на боксовата церемония, в която взе участие и по-малкият брат на Пулев - Тервел. Бронзовият медалист в полутежка категория от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. ще се боксира с американеца Мич Уилямс. / Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР