Двамата гранични полицаи са се натъкнали на нещо много важно

...
Двамата гранични полицаи са се натъкнали на нещо много важно
Коментари Харесай

Славчо Велков:Граничните полицаи са се натъкнали на нещо важно и затова се е стигнало до престрелка

Двамата гранични служители на реда са се натъкнали на нещо доста значимо и по тази причина се е стигнало до престрелката. Това мнение изрази специалистът по сигурност Славчо Велков в ефира на Нова телевизия.

" Може би тези двама души на границата нощес са попречили или са били спънка за нещо огромно ", сподели той и добави, че се съмнява, че казусът е обвързван с трафиканти и мигранти, защото такива не са открити. „ Тези канали за трафик на хора не са единствено за това, а и за трафик на дрога и канали на терористи “, сподели специалистът.

„ Много е значимо да се чуе оживелия военнослужещ, който да каже какво се е случило. Има доста въпросителни и доста неясноти. Защо другият чиновник не е останал? С какви защитни средства са били оборудвани? “, попита той.

По думите му е трябвало да се отвърне на огъня. Така е по устав. Как по този начин другият боен ще остави сътрудника си и ще се отдръпна? Много въпроси има ", добави той.

Той изключи опцията да са стреляли трафикантите или мигрантите. „ Това ще им спре доходоносния бизнес. Защо да стрелят? “, попита той.

„ Трябва да се откри с какво оръжие е убит служителя на реда “, счита той.

" Не считам, че е било струляно от турската страна. Какво ще е основанието за това? Това към този момент става политически проблем, тъй като това би означавало посягане върху държавността ", изясни той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР