Двамата чужденци на волейболния Монтана Миколай Срънечки и Максимилиан Талер,

...
Двамата чужденци на волейболния Монтана Миколай Срънечки и Максимилиан Талер,
Коментари Харесай

Чужденците си тръгнаха от волейболния Монтана

Двамата чужденци на волейболния Монтана Миколай Срънечки и Максимилиан Талер, които играха в Суперлигата, към този момент са по своите домове. Първоначално желанията на управлението на тима бяха да ги задържат, само че тежките събитията постановиха промени, а и самите легионери са поискали да се приберат.
 Златко Живков предлага всички шампионати да бъдат прекъснати
Златко Живков предлага всички шампионати да бъдат прекъснати

Според кмета на Монтана краткотрайните класирания би трябвало да бъдат оповестени за крайни

" Двамата ни чужденци си потеглиха. Много мъчно успяхме да намерим билети, като използвахме безусловно последния вероятен вид. Дори при поляка Миколай Срънечки се получи неочаквана опция и той потегли без да се бави. Личният му автомобил остана в Монтана и на по-късен стадий ще пристигна да си я прибере ", разяснява за BGvolleyball.com треньорът на Монтана Даниел Пеев.

Австриецът Максимилиан Талер си е тръгнал по гледище на неговата федерация, с позвъняване на Любо Ганев, сподели още селекционерът.

" Казах им, че в случай че имат предпочитание да си тръгнат, ние не можем да ги задържим. Дори и да се оправят нещата и да играем на по-късен стадий, има доста административни спънки. Те имат контракти до април. Лицензите пък са платени до 15 май. Прекалено комплицирано е да останат ", приключи Даниел Пеев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР