Двамата често могат да бъдат забелязани да пазаруват заедно в

...
Двамата често могат да бъдат забелязани да пазаруват заедно в
Коментари Харесай

Асен от „Дяволското гърло” и доц. Мишева от „Откраднат живот” заживяха под един покрив

Двамата постоянно могат да бъдат видяни да пазарят дружно в кварталния супермаркет, а по-късно да се прибират с една кола. По време на присъединяване на актрисата в кулинарното предаване „ Черешката на тортата” преди нялоко месеца, стана ясно, че Лили е върла противничка на месоядството. Гелева втрещи останалите участници с веганската си идеология. За обичания си Христо обаче актрисата постоянно приготвяла свински ребърца на скара, пилешко с гъби и топено сирене и дробчета по селски. Връзката им била толкоз сериозна, че двамата възнамерявали да имат общ правоприемник.

Колеги на артистичната двойка разкриват, че миловидната Лили в действителност била скрита лимонка и е станала причина за раздялата на Христо Петков с някогашната му половинка Анастасия Ингилизова. Тя пък е някогашна жена на Деян Донков. Преди 5 години 43-годишната звезда на Военния спектакъл роди наследник на 4 години по-младия от нея Петков, който е звезда на Народния. Днес тя е самотна майка на две момчета. От връзката на Анастасия с Деян е 13-годишният й наследник Деян-младши. И до момента в който решението да постави завършек на бурното си общуване с кибритлията Донков било нейно, вторият й мъж Христо я изоставил с дребния им наследник Константин поради 12 години по-младата й колежка Лили.

В арт гилдиягта от дълго време се шушукало, че Анастасия и Христо не живеят дружно, само че клюката се удостоверила в деня, в който Радина Кърджилова родила втория наследник на Деян на 23 юни 2016 година Бебето пристигнало на бял свят по обяд, а вечерта Донков имал премиера на режисьорския си дебют „ В очакване на Годо”. Сред публиката в залата били и Анастасия, и Христо, само че седяли надалеч един от различен. След представлението родителите на Радина и сътрудниците й се събрали, с цел да отпразнуват раждането на дребния Деян, само че Христо не се включил към компанията. Самият Донков нееднократно е споделял, че Ингилизова е била една от първите, която е подкрепила връзата му с Радина. Освен колежки, двете били близки приятелки и извънредно добре се разбирали. Кърджилова пък обожавала доведения си наследник и постоянно се грижела за наследника на Ася, когато майка му била ангажирана.

След края на връзката си с 39-годишния варненец, Анастания Ингилизова по този начин и не намерила нов мъж и се посветила на двете си момчета. Великденските празници Ася, Деян-младши и Константин прекарали на морето в хотел „ При Димо” в обичаната й Варвара. Макар че интензивно упражнявал футбол, баткото Деян се надявал да издържи матурите, с цел да влезе в Английската гимназия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР