Двамата бяха на романтично пътуване във Виена и се говори,

...
Двамата бяха на романтично пътуване във Виена и се говори,
Коментари Харесай

Фурор! Глория Вдига Сватба, Но Вижте Кой Е Щастливецът! Изтекоха Първи Снимки!

Двамата бяха на сантиментално пътешестване във Виена и се приказва, че считат да се женят. Голямата вест, че Глория е щастливо влюбена, бе разгласена от самата певица.

Таблоидът " Уикенд " напомня, че тя пусна в профила си в Instagram фотография от парка на двореца Шонбрун във Виена, на която театралничи, прегърнала млад мъж.

Първият коментар към фотоса е от щерка ѝ – Симона Загорова. Той се състои от три сърчица, което издава, че момичето познава мъжа и утвърждава връзката на майка си с него. Следва серия пожелания към двойката за безконечна обич.

Всички те са харесани от Глория, което удостоверява, че индивидът от фотографията не е инцидентен прочут, а мъжът, с който певицата има сериозна връзка.

Според слуховете напълно скоро двамата се готвят да сключат формален брак. Той ще бъде първи за звездата. Макар да има щерка от музиканта Илия Загоров, Глория в никакъв случай не е била омъжена за него.

Преди време тя призна, че като всяка естествена жена мечтае да е младоженка, само че към момента търси подобаващия мъж, на който да се врече във безконечна честност. Най-вероятно към този момент го е намерила, защото от към десетина дни носи на безимения си пръст на дясната ръка пръстен, който би могъл да е годежен.



Засега Глория не е издала никакви детайлности към самоличността на своя обичан. Не е изключено това да е заможният грък, с който от дълго време се приказва, че имала връзка. Запознали се преди 3 години. По това време индивидът бил женен, а певицата нямала нищо срещу да се среща скрито с него, когато пътувала до Гърция. Той обаче бил толкоз влюбен, че подал молба за бракоразвод, с цел да е с българката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР