Двамата бяха хванати подръка и изглеждаха изключително близки. След като

...
Двамата бяха хванати подръка и изглеждаха изключително близки. След като
Коментари Харесай

Йоргос Ясемис заби плейбойката Михаела Тодорова

Двамата бяха хванати подръка и изглеждаха извънредно близки. След като събраха всички погледи в Escape, двамата потеглиха към първокласния клуб MEGAMI, където Йоргос имаше присъединяване. Сексапилната русокоска Михаела беше неразделно до него през цялата вечер.

Двамата се гушкаха, шушукаха си и се забавляваха. Папараците не за пръв път виждат Йоргос дружно с най-актуалната ни плеймейтка. Изпълнителят е в каталога на Пайнер и постоянно има изяви в България, а Михаела наложително участва на всяко негово присъединяване. Двамата се радват на компанията си и намерено показват близостта си.

Според осведомени с връзката им те са се срещнали на фотосите на клипа към песента “Eisai Erotas” на Йоргос, чиято премиера бе единствено преди месец по хитовата ни Планета ТВ. В клипа те са извънредно близки – разсънват се в едно легло, яздят дружно и се гушкат в гората. Екранната обич обаче бързо се е трансферирала в действителността и през днешния ден българската сексбомба и гръцкият славей наподобяват по-влюбени отвсякога.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР