Двамата бегълци от затвора – Владимир Пелов и Радослав Колев

...
Двамата бегълци от затвора – Владимир Пелов и Радослав Колев
Коментари Харесай

Бегълците от затвора са се крили седмици в апартамент в Ботевград

Двамата бегълци от пандиза – Владимир Пелов и Радослав Колев са се укривали в апартамент в Ботевград , стана ясно от показания на очевидци. За това обаче се разбра едвам след престрелката в центъра на града и гибелта на Пелов.
Куршуми изпревариха полицията за Владимир Пелов (ОБЗОР) Все още не е ясно за какво той е нападнал различен престъпно проявен в Ботевград
Бегълците са имали помагачи – снабдявани са с храна, телефони и всичко належащо .

Мъж, показал се пред нас като очевидец на това, което се е случвало в жилището, описа, че двамата живели в една стая, имали мобилен телефон и излизали единствено нощем. Колев напуснал дома преди десетина дни и от този момент е в неопределеност. Пелов за финален път излиза в нощта, в която е погубен.
Свидетел пред bTV: Владимир Пелов ми насочи револвер, нямах избор Междувременно стана ясно, че в жилището в Ботевград, в който е живял Владимир Пелов, дружно с него се е укривал и другият нарушител, избягал от Софийския затвор – Радослав Колев
Снимка: bTV

Кои са помагачите на бегълците и каква е била ролята им, следствието към момента мълчи. Разговори се водят с десетки от приятелския кръг на Пелов.

Жената, в чиито дом са били бегълците, е вдовица на непосредствен другар на Владимир Пелов – Мико Петков, двоен палач, самоубил се в следствения арест.

В дома им през днешния ден нямаше никой. Потърсихме дамата и в къщата на майка ѝ, която не пожела да приказва. Баба ѝ обаче призна, че е сюрпризирана, че внучка ѝ е приютила бегълци.
Владимир Пелов – прозорлив, манипулативен, образован, безсърдечен Според профайлърите гибелта му е чиста случайност и потвърждава неговата пренебрежителност
Къде е другият избягал пандизчия Радослав Колев не е ясно . Сигнали единствено за него в Министерство на вътрешните работи не са получавали.

Все още се прави експертиза на взривните субстанции от раницата на Пелов, която през вчерашния ден беше открита в жилището, което той е употребявал като укритие.

Снимка: bTV

Състоянието на потърпевшия при престрелката Марио Панчев остава тежко.

Вижте още във видеото:

Убийството на Владимир Пелов Владимир Пелов – прозорлив, манипулативен, образован, безсърдечен Пътят на бегълците от пандиза: Дим издава първото им укритие Куршуми изпревариха полицията за Владимир Пелов (ОБЗОР) Избягалият пандизчия Владимир Пелов беше убит в Ботевград (ОБЗОР КЪМ 12 Ч.) От година и половина Пелов и Панчев били в обтегнати връзки Убийството на Владимир Пелов – поради неуредени финансови взаимоотношения Беглецът Владимир Пелов е погубен в Ботевград
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР