Двамата български студенти, които бяха транспортирани от Ухан до Париж,

...
Двамата български студенти, които бяха транспортирани от Ухан до Париж,
Коментари Харесай

Двамата наши студенти, транспортирани от Ухан до Париж, пристигат в България

Двамата български студенти, които бяха превозени от Ухан до Париж, се чака да дойдат през днешния ден в България.

Те ще летят с военно-транспортния аероплан " Спартан ", който държавното управление изпраща за тази цел. Студентите ще бъдат откарани във ВМА за период от 14 дни.
Захариева: Препоръчваме да не се пътува до Китай, имаме подготвеност за възбрана Гранична полиция в никоя страна не е спряла епидемията, само че може да я забави, сподели тя
Ако покажат признаци на температура, ще останат под карантина във Франция, посочи на брифинг в събота външният ни министър Екатерина Захариева.

Тези, които не демонстрират съществуване на температура или неразположение, също ще бъдат сложени под карантина за 14 дни, само че тя ще бъде домашна и те ще бъдат следени от персоналния доктор, изясни от своя страна здравният министър Кирил Ананиев.
Първа жертва на ковид отвън Китай – във Филипините Починалите в Китай към този момент са 304
От Министерство на външните работи предложиха на всички наши сънародници да не пътуват до Китай. Беше оповестена и четвърта степен на риск поради ковид.

304 са към този момент умрелите в Китай от ковид. Потвърдени са 2590 нови случая на инфектирани, с което броят им нараства до 14 380.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР