Двамата анализатори на Скай Спортс - Джейми Карагър и Гари

...
Двамата анализатори на Скай Спортс - Джейми Карагър и Гари
Коментари Харесай

Карагър се присмя на Невил преди дербито

Двамата анализатори на " Скай Спортс " - Джейми Карагър и Гари Невил, се радват на голяма известност измежду футболните почитатели на Острова. Освен със познания, те печелят почитатели и със закачките си. Карагър е легенда на " Ливърпул ", а Невил - на " Манчестър Юнайтед ". Имайки това поради, няма по какъв начин да не чакаме насмешки и от двете страни, когато бъдат накарани да селектират идеалната смесена единайсеторка на двата отбора и... Пол Погба попадне в нея.

" Бих поставил трима в средата на терена. Жоржиньо Вайналдум и Наби Кейта, а малко зад тях Пол Погба, с цел да държи. ", сподели Гари Невил.

Изказването му разсмя до сълзи сътрудника му Карагър, който попита: " Да държи какво? Той е най-недисциплинираният състезател за всички времена... "

Джейми се хвана за главата, а Гари обясни, че просто е видял опция да селектира някой от " Юнайтед ". Невил добави, че счита Погба за най-талантливия в двата клуба, макар че международният първенец по никакъв начин не се схваща с мениджъра на " алените дяволи " Жозе Моуриньо и се показва незадоволително от началото на сезона.

В идеалните 11 на Невил има 7 представители на " Ливърпул ", а в тези на Карагър - 9.

" Ливърпул " посреща " Юнайтед " в неделя в огромното дерби от 17-ия кръг на британската Висша лига.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР