Двамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в

Двамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в ...

Ето къде разгонените афганистанци замъкнаха сираче и го изнасилиха брутално ВИДЕО.

Двамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в София, не са се познавали преди случилото се. Бруталното деяние е извършено около полунощ миналия вторник в изоставена постройка.

По случая е образувано следствено дело, тъй като жертвата на посегателството е непълнолетна. Тя е от център за деца.

В хода на действията на МВР са задържани три момчета. По първоначална информация едно от тях само е гледало какво вършат другите. По-късно то е освободено, а на останалите двама е наложена мярка „надзор и контрол от инспектор в Детска педагогическа стая”, информира Нова телевизия. 

Пострадалото момиче е настанено в Център за настаняване от семеен тип. Оттам отказаха да коментират темата с мотив, че в момента тече разследване. 

Момчетата от Афганистан твърдят, че са си платили и актът e бил доброволен. Те все още нямат статут на бежанци. "Изнасилването е извършено по брутален начин, като преди това е използван и нож за заплаха", каза говорителят на Районната прокуратура Невена Зартова.



Сигнал в полицията е подаден на следващия ден. В четвъртък пък предполагаемите извършителите са задържани в центъра за бежанци във "Военна рампа". Именно там афганистанците пребивават през последните месеци.



Момчетата са подали молба за международна закрила и са регистрирани и настанени в помещение за непридружени непълнолетни чужденци. От Държавната агенция за бежанците казват, че знаят за случилото се и именно техни служители са помогнали за идентифицирането и задържането на непълнолетните момчета.



В писмена позиция пишат още, че центърът, в който са настанени чужденците, е от отворен тип. И настанените там могат да го напускат от 8 до 22 ч. през лятото и до 20 ч. през зимата. Отворен обаче остава въпросът какво са правили непълнолетните момчета навън в неразрешено време.



Не е ясно и защо жертвата е била навън в полунощ, и то в район далеч от центъра в който живее. Той се намира в блок в столичния квартал "Овча купел".



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg