Двамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в

...
Двамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в
Коментари Харесай

Ето къде разгонените афганистанци замъкнаха сираче и го изнасилиха брутално ВИДЕО

Двамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в София, не са се познавали преди случилото се. Бруталното действие е осъществено към среднощ предишния вторник в изоставена сграда.

По случая е формирано следствено дело, защото жертвата на похищението е малолетна. Тя е от център за деца.

В хода на дейностите на Министерство на вътрешните работи са арестувани три момчета. По първична информация едно от тях единствено е гледало какво правят другите. По-късно то е освободено, а на останалите двама е наложена мярка „ контрол и надзор от контрольор в Детска педагогическа стая”, осведоми Нова телевизия.

Пострадалото момиче е настанено в Център за настаняване от фамилен вид. Оттам отхвърлиха да разясняват тематиката с претекст, че сега тече следствие.

Момчетата от Афганистан настояват, че са си платили и актът e бил непринуден. Те към момента нямат статут на бежанци. "Изнасилването е осъществено по жесток метод, като преди този момент е употребен и нож за опасност ", сподели представителят на Районната прокуратура Невена Зартова.



Сигнал в полицията е подаден на идващия ден. В четвъртък пък хипотетичните причинителите са арестувани в центъра за бежанци във "Военна рампа ". Именно там афганистанците обитават през последните месеци.



Момчетата са подали молба за интернационална протекция и са регистрирани и настанени в помещение за непридружени малолетни чужденци. От Държавната организация за бежанците споделят, че знаят за случилото се и точно техни чиновници са помогнали за идентифицирането и задържането на малолетните момчета.



В писмена позиция пишат още, че центърът, в който са настанени чужденците, е от отворен вид. И настанените там могат да го напущат от 8 до 22 ч. през лятото и до 20 ч. през зимата. Отворен обаче остава въпросът какво са правили малолетните момчета на открито в неразрешено време.



Не е ясно и за какво жертвата е била на открито в среднощ, и то в регион надалеч от центъра в който живее. Той се намира в блок в столичния квартал "Овча купел ".



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР