Двама явни свидетели в понеделник при разпит разказаха, че Ивайла

...
Двама явни свидетели в понеделник при разпит разказаха, че Ивайла
Коментари Харесай

Прокурор Кирилова: Свидетели казват, че Ивайла Бакалова сама е потърсила Мартин Божанов за помощ

Двама очевидни очевидци в понеделник при разпит описаха, че Ивайла Бакалова сама е потърсила Мартин Божанов - Нотариуса, с цел да желае помощ. Разговорът е извършен през непознат телефон. Контактът е станал посредством Емил Писков, който им е правил юридически услуги. Той не е желал да прави това и преднамерено е споделил висок хонорар. Това заяви градският прокурор на София Илиана Кирилова преди съвещанието в комисията за Нотариуса.

" Комисията за Мартин Божанов - Нотариуса се образува след лъчение на Антиконрупционния фонд за една покруса и напън, който е упражняван против Ивайла Бакалова, с оглед задържането на нейния брачен партньор ", уточни още прокурорът. И съобщи, че " Мис България 2001 ” ще бъде извикана още веднъж на разпит.

Припомняме, че Илиана Кирилова беше поканена на чуване за повторно пред депутатите. Предния път тя отхвърли да се яви с претекст, че делата били следствена загадка. Пред народните представители се чака да приказва и апелативният прокурор на София.

Малко след започването на съвещанието избухна скандал в комисията. По искане на депутата от Движение за права и свободи Хамид Хамид се направи втора инспекция на кворума. Установи се, че осем народни представители участват. Според ръководителя на комисията Никола Минчев няма спънка да се организира разискване, само че не и гласоподаване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР